Crin Antonescu: „Fac doar promisiuni despre care știu că le voi putea respecta pentru că le-am respectat mereu de când fac politică”

Discursul președintelui PNL Crin Antonescu

Oradea, 7 noiembrie

Suntem la momentul unei alegeri importante pentru România, pentru viitorul României. Există destui oameni care încearcă să ne convingă și că nu avem de ales, și că nu are importanță ce votăm și că nu se poate mai bine. Eu sunt aici în fața voastră și în fața tuturor românilor pentru a vă spune că avem de ales, pentru a vă spune că trebui să alegem, pentru a vă spune că se poate și bine.

Nu toți politicienii din România sunt la fel. Nu toți politicienii din România mint. Eu sunt un om care am curajul să spun că nu am mințit, nu mint și nu vă voi minți. Nu toți politicienii din România fură. Eu am curajul să spun că nu am furat, că nu fur și că nu voi fura, că nu voi tolera hoția, că nu voi tolera corupția, că nu voi tolera clientelismul și nedreptatea. Nu tuturor politicienilor din România nu le pasă de ceilalți. Eu sunt în fața dumneavoastră și în fața tuturor românilor ca să vă spun că mi-a păsat, îmi pasă și îmi va păsa de toți compatrioții mei, că voi fi alături și sunt alături de toți cei care suferă din cauza sărăciei, din cauza nedreptății, din cauza bolii și din cauza nepăsării, din cauza incompetenței celor care ne conduc.

Suntem la două săptămâni de un vot crucial pentru destinul nostru. Și în vreme ce unii vă vorbesc despre frică, eu sunt în fața dumneavoastră și în fața tuturor românilor ca să vă vorbesc despre curaj, ca să vă vorbesc de curajul de a crede și de a face ceva pentru a avea un președinte și o țară de bun-simț, de curajul de a crede și de a face să avem conducători corecți, de a avea conducători care să facă și să respecte legile pentru cei care muncesc, pentru cei care sunt sinceri, pentru c ei care sunt corecți, pentru cei care vor să rămână în această țară și să trăiască cinstit în această țară.

Nu fac promisiuni pe care să nu le pot ține. Fac doar promisiuni despre care știu că le voi putea respecta pentru că le-am respectat mereu de cânt fac politică. Știu ce avem de făcut, pot să fac ceea ce vreau și spun că vom face în România. Putem avea un președinte care să nu fi fost comunist, putem avea un președinte care să fie deschis către viitor, putem avea un președinte care să-i adune pe toți românii de bun-simț, pe toți românii care vor binele țării lor. Putem să facem împreună, după 20 de ani, încă o revoluție: revoluția bunului-simț, revoluția bunei-cuviințe, revoluția competenței, revoluția cinstei și revoluția adevărului. Știu că oamenii nu mai cred în vorbe. Le spun tuturor că trebuie să creadă că există o șansă, că trebuie să vină la vot, că trebuie să aleagă în cunoștință de cauză.

Sunt în fața dumneavoastră și a românilor pentru că vreau să facem din România o țară bine condusă, o țară în care să existe ordine și o țară în care fiecare dintre noi să aibă o șansă. Îi chem, în mod special, pe cei tineri la vot pentru că această țară este, înainte de toate, a lor, pentru că această țară este țara în care trebuie să rămânem, în care trebuie să muncim, în care trebuie să visăm și este țara în care trebuie să împlinim visele noastre.

Sunt alături de voi, sunt în această luptă pentru  voi. Dați-mi votul vostru și voi avea puterea de la voi și pentru voi! Doamne ajută! Curaj și vă aștept pe 22 noiembrie și 6 decembrie la vot! Vă mulțumesc din suflet!

Surse:

PNL.ro

CrinAntonescu.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Florin Citu

A look at financial markets and government policies through the eye of a skeptic

La Stegaru'

"Aveţi de apărat onoarea de a fi stegari!", Nicolae Pescaru

ADRIAN NĂSTASE

Pune întrebarea și, împreună, vom găsi răspunsul!

Sociollogica

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Carl Schmitt Studien

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

%d blogeri au apreciat asta: