Crin Antonescu – Candidatul Nr. 1

Prezidentiabilul PNL Crin Antonescu si primarul Sibiului Klaus Johannis, premierul desemnat al Partidului National Liberal au solutii la iesirea din criza economica. Solutia Antonescu-Johannis este scaderea taxelor si impozitelor. Vom aplica modelul cabinetului federal german Merkel-Westerwelle de reducere a fiscalitatii.

I. Soluţia Antonescu

Este singurul care poate readuce normalitatea, care poate reda românilor încrederea şi speranţa, care poate readuce bunul-simţ nu doar în politica românească, dar şi în societatea românească. Este cel ce poate reconstrui România pe ordine, morală şi valori autentice.

România este dusă spre colapsul moral, economic, social, politic de către Traian Băsescu.

E momentul reconstrucţiei României cu un ALTFEL de preşedinte, precum Crin Antonescu, cu un ALTFEL de guvern, precum acela condus de Klaus Johannis, cu un ALTFEL de proiect pentru România, capabil să garanteze românilor că îşi pot lua pensiile şi salariile, că nu vor ajunge şomeri, că vor avea parte de siguranţă când merg pe stradă, că vor avea acces la educaţie şi sănătate performante.

Ce îşi propune Crin Antonescu:

Taxe mai mici, premier independent (Johannis), sprijin şi pentru populaţie şi pentru firme în acelaşi timp, stoparea furtului din bani publici, toată printr-o schimbare radicală de optică economică, după un model de succes în Europa.

Soluţiile lui Crin Antonescu pentru criza economică

Vom aplica modelul german de reducere a taxelor şi impozitelor. Angela Merkel a anunţat reduceri fiscale de 24 de miliarde de euro, în favoarea gospodăriilor şi societăţilor comerciale. Italia şi Suedia au anunţat proiecte similare.

România este în încetare de plăţi, în vreme ce ţările din Europa ies una după alta din recesiune.

Numărul real al şomerilor a depăşit 1.000.000. Acesta este bilanţul celor 10 luni de guvernare Băsescu-Geoană.

Băsescu vorbeşte despre creşterea TVA, în timp ce soluţia noastră este reducerea semnificativă a taxelor, a impozitelor şi a birocraţiei.

Ieşirea din criză înseamnă sprijinirea întreprinderilor pentru că existenţa lor şi buna lor funcţionare înseamnă a păstra locurile de muncă si a produce o sursă de bani pentru plata împrumutului lui Băsescu.

Nici o ţară nu s-a dezvoltat prin impozite. Impozitele mari descurajează investiţiile. Reducerea impozitelor ajută creşterea economică şi crearea de locuri de muncă.

Scăderea taxelor va stimula investiţiile şi va crea locuri de muncă, ceea ce înseamnă mai multe firme care contribuie la bugetul de stat, mai mulţi angajaţi care contribuie la bugetul de stat, mai puţini şomeri plătiţi de la stat.

Scăderea taxelor va scoate la suprafaţă o parte din economia subterană şi mai mulţi contribuabili vor alege să-şi plătească impozitele la stat, dacă nivelul acestora este reduse.

II. Crin Antonescu – candidatul nr. 1

Crin Antonescu a fost primul candidat care şi-a anunţat candidatura, primul care şi-a lansat programul politic şi propria viziune pentru România, primul care s-a înscris oficial în cursă (cu 1.600.000 de voturi) şi acum este primul pe buletinul de vot.

Pe 6 decembrie Crin Antonescu va fi din nou primul în opţiunile românilor şi va câştiga alegerile.

III. Familia liberală îl sprijină pe Crin Antonescu

Liberalii europeni şi-au declarat sprijinul ferm pentru Crin Antonescu.

Foştii şi actualii premieri liberali din Europa şi-au afirmat ieri la Burxelles susţinerea pentru preşedintele PNL, într-o întâlnire oficială la care a participat şi proaspătul vicecancelar al Germaniei, liberalul Guido Westerwelle.

IV.        Prefraudarea referendum-ului

Salutăm demersul corect din punct de vedere legal, moral şi civic al organizaţiilor neguvernamentale, care au condamnat atitudinea preşedintelui şi au tras un semnal de alarmă asupra posibilităţii creării unui stat condus cu autoritarism, în care opinia celuilalt, şi mai ales a cetăţeanului, nu contează.

Atitudinea societăţii civile arată un pas către normalitate, dar şi dorinţa societăţii de a se îndrepta spre normalitate şi de a reaşeza România pe valori.

Referendumul, care este un „bun” al tuturor românilor, a fost confiscat de Băsescu şi a devenit afacerea privată a sa şi a PDL.

Băsescu a anulat dreptul la informare al cetăţenilor, aşa cum prevede legea. În mod normal, campania de informare este obligatorie, se face pe bani publici, de către guvern, nu de preşedinte în calitate de candidat, cu bani de la PDL.

În timp ce românii ar putea sa nu îşi mai primească pensiile şi salariile, în timp ce numărul şomerilor creşte alarmant, Băsescu îşi permite să arunce 61 de miliarde de lei vechi pentru un referendum pe care îl foloseşte ca instrument electoral.

Costurile totale ale referendumului totalizează salariile pe 2 ani ale celor 170 de parlamentari pe care vrea Băsescu să-i „restructureze”. Cu alte cuvinte, ce luăm cu o mână, dăm cu două mâini. Nu se face nici măcar o economie!

V.  Criza politică şi guvernul Croitoru

Guvernul PDL – PSD, care a încheiat acordul cu Fondul Monetar, e responsabil de parcursul pe care l-a convenit cu Fondul Monetar, cu Banca Mondială, cu Comisia Europeană. PDL și PSD nu au fost capabile să se achite de obligațiile asumate în acordul ținut secret și până în ziua de azi.

Consensul politic este soluția care poate scoate România din această criză. Noi am propus încă de acum o lună o soluție guvernamentală. Am construit o majoritate care a făcut propuneri clare în acest sens.

PNL îl susţine ferm pe Klaus Johannis, care a demonstrat deja prin politicile sale publice aplicate în Sibiu că are experienţa, voinţa, rezultatele şi înţelepciunea necesare, care îl recomandă pentru postul de prim-ministru al României.

Soluţia la ieşirea rapidă din criză nu era desemnarea lui Croitoru şi formarea acestui guvern-marionetă, ci numirea lui Klaus Johannis care putea alcătui rapid un guvern de specialişti şi se bucură de sprijinul asumat al unei majorităţi de 65%.

„Guvernul” Croitoru nu are susţinerea majorităţii în Parlament. PNL nu va vota învestirea guvernului propus de Băsescu, împotriva voinţei celor care îi reprezintă pe români.

Mircea Geoana si Traiana Basescu se tem de o dezbatere directa, de aceea refuza o confruntare directa, publica si televizata cu prezidentiabilul Crin Antonescu.

In cazul in care Mircea Geoana ar ajunge presedinte, Romania ar fi condusa de Vanghelia si Hrebenciuc. Traian Basescu si Mircea Geoana sunt fatele aceluiasi sistem. Ambele partide PD-L si PSD sunt emanatiile FSN.

Prezidentiabilul PNL Crin Antonescu se bucura de o larga sustinere in plan intern, atat din partea Comietetului de sprijin, dar si in plan extern, din partea liberalilor europeni, care si-au anuntat sprijinul ferm pentru Crin Antonescu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Florin Citu

A look at financial markets and government policies through the eye of a skeptic

La Stegaru'

"Aveţi de apărat onoarea de a fi stegari!", Nicolae Pescaru

ADRIAN NĂSTASE

Pune întrebarea și, împreună, vom găsi răspunsul!

Sociollogica

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Carl Schmitt Studien

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

%d blogeri au apreciat asta: