Conferinta de presa a prim-vicepresedintelui PNL Ludovic Orban, 4 ianuarie 2010

J; A început campania electorală pentru locul de deputat din sectorul 1. Cum îl veţi ajuta pe Radu Stroe?

L. O.: În ceea ce mă priveşte pe mine, voi face campanie din casă în casă, aşa cum este felul meu de a face campanie şi, alături de Radu Stroe şi de colegii mei, vom prezenta practic toate calităţile candidatului nostru, toate atuurile programului nostru şi vom explica bucureştenilor din sectorul 1 că e în interesul lor să aibă un reprezentant de calibrul lui Radu Stroe.

J: Despre Honorius Prigoană ce părere aveţi?

L.O.: Din punctul meu de vedere, este o sfidare la adresa bunului – simţ al cetăţenilor României, după modelul lui Traian Băsescu, care şi-a trimis fiica în Parlamentul European, cu voturi legate de Partidul Democrat. Acest exemplu negativ de nepotism, de promovare a nonvalorii, de promovare a oamenilor complet lipsiţi de calităţi, acest model văd că este urmat de membrii Partidului Democrat prin a trimite în candidatură, practic, un om care nici nu ştie foarte bine unde se află strada Jiului sau un om care nici măcar nu cunoaşte bine legislaţia în domeniu în România. După părerea mea, este o sfidare şi o jignire la adresa tuturor cetăţenilor României, printre care sunt milioane de români, de zece ori mai bun decât această beizadea, acest băiat al unui om, care îşi câştigă banii din contracte cu statul şi cu administraţiile locale ale PD.

J: Va exista o lansare oficială a candidaturii domnului Radu Stroe?

L.O: Lansarea e făcută deja. Esenţa campaniei, pe care am dus-o deja în ţară, este campania directă, pe picior de egalitate, cu fiecare cetăţean.

J: I-a pus partidul la dispoziţie sume de bani domnului Stroe?

L.O.: Nu partidul. Există foarte mulţi membrii, lideri ai PNL care se vor implica în campanie în mod direct. Pentru acest tip de campanie nu trebuie bani, ci doar voinţă şi credinţă şi convingere şi sunt convins că acest tip de campanie va fi câştigător în sectorul 1.

J: Cu ce va contribui PSD la campanie?

L.O.: Nu am discutat un astfel de aspect şi, practic, faptul că PSD nu înaintat nici un candidat, recunoaştem că e un avantaj pentru candidatul PNL dar nu am avut vreo condiţie sau vreo negociere.

J: Domnul Chiliman v-a informat? Acordul acela între PSD şi PNL Bucureşti a fost semnat?

L.O: Eu ştiu despre un gentleman agreement, nu ştiu de nici un acord. Ceea ce mă interesează pe mine este ca bucureştenii din colegiul 1 să aibă un reprezentant în Parlament care să le facă cinste, care să aibă în spate experienţă, calităţile necesare, să aibă capacitatea de a reprezenta cum trebuie în Parlament bucureştenii, pentru ca viaţa lor să se îmbunătăţească.

Reclame

Un răspuns to “Conferinta de presa a prim-vicepresedintelui PNL Ludovic Orban, 4 ianuarie 2010”

 1. adrian stasek Says:

  Candidatura lui Radu Stroe, la acest moment, mi se pare de Bun simt. Si pragmatica.
  PNL- cel mai important partid de Centru -Dreapta, ca reprezentant al Dreptei actuale romanesti, are in candidatul Radu Stroe, pentru Colegiul 1 din Capitala, nu doar alternativa la fostul liberal, inscaunat vicepresedinte BNR, ci mai ales, solutia
  liberala pentru un colegiu important din sectorul 1. Radu Stroe, are deja o experienta parlamentara- de doua mandate, are expertiza necesara, are proiecte legislative proprii, ce trebuie duse la bun sfarsit…
  Iar cetatenii din Colegiul 1, stiu si sunt constienti de faptul ca, liberalul Radu Stroe, este o garantie ca, in colegiul 1 treaba, va merge asa cum trebuie!
  Campania in acest colegiu, va fi una de exceptie, pentru ca
  notorietatea si experienta primarului Andrei Chiliman- in calitate de Presedinte PNL Bucuresti, si de Sef al Campaniei,
  este o garantie in plus ca, Radu Stroe si echipa sa de campanie, vor castiga in 17 Ianuarie scrutinul din colegiul 1.
  – Un adolescent „de bani gata”, cum este Prigoana Jr., fara nicio experienta politica importanta, nu are cum sa sa atraga atentia alegatorilor din Colegiul 1, unde candideaza de ” dragul lu` tata si al unui partid de buzunar- fara identitate politica, un partid al bunului-plac al unui presedinte care minte si desminte! Pacat de alti memri din PD-L cu notorietate si experiente notabile care iata, sunt tinuti la naftalina, dupa bunul plac al unuia sau altuia, lipsiti de bun-simt politic!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Florin Citu

A look at financial markets and government policies through the eye of a skeptic

La Stegaru'

"Aveţi de apărat onoarea de a fi stegari!", Nicolae Pescaru

ADRIAN NĂSTASE

Pune întrebarea și, împreună, vom găsi răspunsul!

Sociollogica

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Carl Schmitt Studien

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

%d blogeri au apreciat asta: