PNL invita bloggerii la Congresul PNL #NouaPolitica

Da. S-a intamplat :). Hotararea a fost sustinuta si validata astazi intr-o intalnire la care inteleg ca au participat mai multi lideri PNL, intre care si presedintele PNL Crin Antonescu, Relu Fenechiu, Mihai Voicu, Radu Stroe si altii (toti cei mentionati aici pozitivi fata de idee). Le multumesc si ii felicit pentru sustinerea acestui demers! Invitatia este pentru data de 6 martie, adica sambata. De “proiect” se va ocupa Alina Gorghiu, ea urmand sa stranga numele celor care doriti sa participati si sa transmita mai departe optiunile voastre. Presupun ca e vorba de numele vostru si de cateva date uzuale de identificare. Puteti sa ii transmiteti direct ei dorinta voastra de participare, sau daca vreti mie sau unuia din ceilalali politicieni PNL care au sustinut initiativa. Le multumesc politicienilor liberali care au sustinut ideea: Alina Gorghiu, Diana Tusa, Cristina Pocora, Dan Mihalache, George Dumitrica, Razvan Pop, Mihai Voicu si cu o mentiune speciala pentru Romeo Nicoara, care a pus azi “putin gaz pe foc” pentru a se intampla asta. Va multumesc si voua, tuturor blogerilor care ati “impins” valul mai departe. Eu zic, ca si pana acum .. Se poate mai mult! Reiau lista politicienilor care au sustinut pana acum #NouaPolitica: – Razvan Pop, secretar general TNL si membru PNL Sibiu, a invitat bloggeri din Sibiu la Congresul PNL (5-7 martie). – George Dumitrica (dep. Teleorman) si Alina Gorghiu (dep. Bucuresti) au anuntat ca, pe langa sprijinul anuntat, se ofera sa invite si sa faciliteze accesul bloggerilor la Congresul PNL. – Romeo Nicoara (sen. Teleorman) si Diana Tusa (dep. Braila) au anuntat sprijinul pentru campania #NouaPolitica in randurile PNL, in vederea Congresului PNL. – Am primit si un mesaj de sprijin pe Facebook din partea PNL Sector2. – PatrickDan propune in numele TNL Vrancea sa existe bloggeri invitati si la Gala premiilor TNL si inteleg ca Razvan Pop sustine si el ideea. – update: si Cristina Pocora sustine campania #NouaPolitica si spune ca poate ajuta cu accesul bloggerilor in incinta; poate chiar si cu organizarea unui “colt al bloggerilor”. – update: si Dan Mihalache, consilierul politic al lui Crin Antonescu, sustinte campania #NouaPolitica si prezenta bloggerilor la Congresul PNL din martie. Dan Mihalache spune: “multi dintre ei (bloggerii) au un spirit de observatie si analiza mai bun decat al multor jurnalisti“. – update: Romeo Nicoara mi-a transmis ca poate facilita si el accesul unor bloggeri care doresc sa participe la Congres. Cine doreste poate scrie aici, pe blogul Agentiei, si ii vor fi preluate datele. Sper sa reusim sa convingem cat de curand organizatorii sa faca o treaba oficiala. – update: Dan Voiculescu (PC) sustine campania si invita bloggerii la evenimentele sale. – update: Iulian Medeleanu – candidat PNL din partea sector 2 pentru Biroul executiv al PNL – m-a anuntat personal, desi nu ne stiam :), ca sustine campania si ca invita si in numele sau bloggerii la Congresul PNL.

Sursa: Agentia de Rating Politic

4 răspunsuri to “PNL invita bloggerii la Congresul PNL #NouaPolitica”

  1. gabriellajoy Says:

    Multumesc pentru blogrollul la Blogul blondei destepte 🙂 Blogul pe care eu sustin „Campania bunului simt” este insa http://www.gabriellajoy.wodpress.com (Joy), care era cindva si aici in blogroll si care are trafic mai mare decit primul. Daca esti de acord, trece-ma cu ambele in lista, o sa fac la fel! Merci 😉

  2. Adrian Says:

    Salut aceasta initiativa, a bloggerilor! Alaturi de colegul Iulian Medeleanu, si ceilalti delegati, de la sectorul doi,ii sustinem prezenta lor ca invitati, la Congresul „martisoruli” a familei liberale!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Florin Citu

A look at financial markets and government policies through the eye of a skeptic

La Stegaru'

"Aveţi de apărat onoarea de a fi stegari!", Nicolae Pescaru

ADRIAN NĂSTASE

Pune întrebarea și, împreună, vom găsi răspunsul!

Sociollogica

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Carl Schmitt Studien

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

%d blogeri au apreciat: