PD-ul, partidul bolsevic!

Presedintele i-a atacat pe democrat liberali pentru modul in care guverneaza si pentru lipsa de reformare a partidului.Traian Basescu a iesit la atac, la B(asescu)1 TV, impotriva democrat liberalilor si a chemat la ordine Guvernul Boc.

Seful statului i-a criticat pentru faptul ca Guvernul nu a facut disponibilizari in sistemul bugetar, pentru ca au bolsevizat partidul, au politizat excesiv administratia prin numirea in fruntea institutiilor deconcentrate a oamenilor clientelei politice.Totodata una dintre doleantele “Conducatorului iubit” este sa modifice pragul electoral de la 5% la 10 % si cu acest lucru in primul rand ii vizeaza pe cei de la UDMR, partenerii lui de Guvernare.

Daca prin racolarile murdare de parlamentari de la partidele de opozitie urmareste sa destabilizeze si sa slabeasca opozitia, prin modificarea pragului electoral vrea direct sa distruga UDMR-ul. Din cele relatate mai sus vedem ca Zeus nu-si iarta nici creatia, PD-ul fiind pus la zid si in scurt timp chiar crucificat pentru faptul ca unii lideri ar putea reprezenta un pericol datorita puterii administrative pe care o detin.

In primul rand ma refer aici la ministrii PD care dispun de resurse consistente avand acces la imprumutul de la FMI si Banca Mondiala, indatorand poporul roman in dorinta de a se ghiftui din resursele statului.

Argument in sprijinul celor spuse este faptul ca, omul de la Cotroceni, Cristian Preda, are mult prea multa libertate in a ataca PD-ul.De exemplu europarlamentarul sustine acum despre ministrul Funeriu ca este “un om depasit de propriile ambitii care face rau si partidului, si presedentiei”.

Cristian Preda este omul puterii sau a opozitie?Oare PD -ul nu este adevaratul partid prezidential?Oare acest partid dupa ce este stors de potentialele beneficii electorale va fi aruncat la cosul de gunoi al istoriei?

Oare actualii independenti vor fi pionierii adevaratului partid prezidential?

Cine stie?Eu cred ca putem sa ne asteptam la orice!

Autor: Adrian Stef

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

ADRIAN NĂSTASE

Pune întrebarea și, împreună, vom găsi răspunsul!

RoEvanghelica

Site de cultura religioasa, de cultura civica si de cultura generala

Sociollogica

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Carl Schmitt Studien

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

%d blogeri au apreciat asta: