Dupa 20 de ani

La 15. septembrie 1990 m-am inscris in doua partide politice: in Partidul Liberal German FDP, filiala Köln si la Partidul National Liberal, sectia externa. Bilantul celor 20 de ani:

– 8 campanii electorale pentru Partidul National Liberal PNL: 1990, 1992, 1996, 2000. 2004, 2007. 2008, 2009

– 10 campanii electorale pentru Partidul Liberal German FDP: 1990, 1994, 1995, 1998, 1999, 2000, 2002, 2004, 2005, 2009

– 1 campanie electorala pentru Forumul Liberal din Austria LiF: 2009

– 6 mandate politice pentru Partidul National Liberal

– 4 mandate politice pentru Partidul Liberal German

– 1 candidatura pentru Partidul National Liberal

– 1 candidatura pentru Partidul Liberal German

– bloger politic: AliantaDreptei, ViitorulLiberal

Desigur nu toate obiectivele au fost indeplinite. Am inregistrat victorii istorice, dar targetul a ramas neindeplinit.

65 de ani de la manifestatia anticomunista, antitotalitarista si promonarhista din 8 noiembrie 1945 Romania strabate cea mai profunda criza economica, sociala si politica din istoria sa moderna. Regimul actual este rezultatul democratiei defecte instaurate de in martie 1938. Avem nevoie de o schimbare de sistem, de promovarea adevaratelor valori romanesti: traditie, ordine si prosperitate.

Iesirea din criza va dura foarte mult timp si ne va rapune foarte multe eforturi. Un punct de solidaritate si socializare sociala este inscrierea in cel vechi partid si importanta partid politic din Romania.

Am afisat mai jos adeziunea a lui Dan Patrascu, proaspat membru PNL. Unicul partid de dreapta din Romania are nevoie de fiecare simpatizant liberal, taranist, CDRist.

PNL

….În aceste condiții, înscrierea într-un partid politic din opoziție este o datorie patriotică! Cugetând astfel am ales să mă înscriu în Partidul Național Liberal! De ce?

1. Pentru că PNL este singurul partid de dreapta care poate scoate România din prăpastia care se află! În viziunea mea doar o guvernare de dreapta poate scoate un stat din faliment, în timp ce guvernările de stânga duc la un faliment inevitabil prin supraincărcarea cheltuielilor bugetare cu ajutoare sociale acordate pe ochi frumoși. Pentru că foarte mulți oameni preferă să stea cu mâna întinsă în loc să muncească!

2. Pentru că PNL este un partid care se adresează, în primul rând, clasei de mijloc! Aceasta este destul de subțirică momentan, dar va crește exponențial în anii următori, pentru că Băsescu nu va ajunge să vadă anul 2015 din fotoliul de la Cotroceni!

3. Pentru că PNL este un partid al bunului simț, iar acest lucru nu este doar un simplu slogan, ci o realitate care mi s-a revelat în discuții cu mulți tineri care fac parte din PNL. Mă refer, în primul rând, la Alexandru Marin și Victor Ionescu.

4. Pentru că PNL a demonstrat în repetate rânduri că este un partid care merită să aibă șansa de a avea majoritate parlamentară.

5. Pentru că în PNL rufele nu prea se spală în public, așa cum se întâmplă la PDL unde asistăm la o luptă acerbă între diferitele clanuri mafiote pedeliste.

Enumerarea motivelor ar putea continua, dar cred că și acestea sunt suficiente. Văzând ceea ce se întâmplă în țară, primul instinct ar fi acela de a îndemna lumea la revoltă. Dar nu mai suntem în evul mediu și cred că revoltele cele mai eficiente sunt cele ale spiritului, prin urmare nu pot decât să-i îndemn pe toți celor care le pasă de România să se înscrie și ei în PNL pentru a detrona odată pentru totdeauna ceata maneliștilor de la Cotroceni și Palatul Victoria!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

La Stegaru'

"Aveţi de apărat onoarea de a fi stegari!", Nicolae Pescaru

ADRIAN NĂSTASE

Pune întrebarea și, împreună, vom găsi răspunsul!

Sociollogica

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Carl Schmitt Studien

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

%d blogeri au apreciat asta: