Liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta la Cotroceni

Câteva din declarațiile lui Crin Antonescu în timpul consultărilor de la Cotroceni:
„Noi apreciem că acest Guvern este un pericol pentru România, că a contribuit la adâncirea României într-o suferință fără precedent și nu ne puteți cere să îl sprjinim.”
„Legat de revizuirea Constituției, parlamentarii noștri vor aborda acest subiect, pe toate traseele prescrise de Constituție, în Parlamentul următor. … Asta înseamnă o amânare, dar înseamnă un spor de legitimitate, care este mai important decât graba dumneavoastră personal sau a altcuiva de a tranșa acum chestiuni care se tranșează pentru 20-30 de ani, dacă suntem, și sper că suntem, serioși, măcar când discutăm de revizuirea Constituției.”
„În privința reorganizării,… punctul nostru de vedere este că dumneavoastră, ca inițiator al acestei teme, trebuie să o opriți aici pentru că ea are consecințe din cele mai nefaste. Și vă spunem clar că nu acceptăm în acest moment nici desființarea județelor. Nu acceptăm nici o varianță cu 16 sau opt județe. Nu acceptăm și nu vom accepta în niciun caz ca, indiferent sub ce formă, pe harta României să apară conturul de tragică amintire al Dictatului de la Viena.”
„Niciodată în România n-a fost atâta corupție la vârf. Niciodată în România nu a fost atâta politizare absurdă.”
„Totuși, vă spunem, opriți-vă pentru că vedeți foarte bine ce nebunii riscă să se declanșeze din asta pentru faptul că nu există un dialog, pentru faptul că nu există o pregătire și pentru faptul că numai dumneavoastră, pentru interesele unui partid, nu puteți da peste cap țara asta”.
Sursa informationala: Iulia Huiu

Victor Ponta, declaratie la finalul discutiilor de la Cotroceni: Am cerut infiintarea rapida a unui comitet format din trei parti – putere, opozitie si banca nationala, ca solutie de iesire din criza politica, schimbarea guvernului cu unul tehnocrat care sa ia masuri anti-criza si sa organizeze alegeri parlamentare in toamna, sa adopt.am Legea Electorala, privind numarul redus de parlamentari, sa organizam alegeri parlamentare, pe baza noii legi pana pe 30 noiembrie.

Dupa alegeri, sa avem discutii despre revizuirea Constitutiei, pana pe 15 aprilie, sa organizam odata cu alegerile locale si referendumului pentru revizuirea Constitutiei. Nu trebuie sa stabilim noi cine are dreptate, ci oamenii la vot. Daca nu se va intampla asta, trebuie sa ne pregatim pentru ce este mai rau. Inseamna ca domnul Basescu refuza o schimbare democratica a puterii”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Florin Citu

A look at financial markets and government policies through the eye of a skeptic

La Stegaru'

"Aveţi de apărat onoarea de a fi stegari!", Nicolae Pescaru

ADRIAN NĂSTASE

Pune întrebarea și, împreună, vom găsi răspunsul!

Sociollogica

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Carl Schmitt Studien

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

%d blogeri au apreciat asta: