PNTCD Maramures il sustine pe Florin Tataru (USL)

PNTCD Maramures sa alaturat fortelor democratice!

http://beuca.files.wordpress.com/2011/07/pntcd5.jpg http://beuca.files.wordpress.com/2011/07/sigla-usl1.jpg

Sambata 23 iulie 2011, Biroul Judetean al PNTCD Maramures, condus de presedintele Gheorghe Siman, a analizat posibilitatea inscrierii  unui candidat propriu,  in alegerile parlamentare partiale din colegiul Baia Mare Est.

Din analiza efectuata a reiesit ca,  in cazul castigarii colegiului de catre un eventual candidat al PNTCD, ar putea exista probleme in ceea ce priveste validarea mandatului, din cauza faptului ca partidul nu a realizat pragul electoral la alegerile parlamentare din toamna anului 2008. Faptul ca partidele neparlamentare se pot inscrie in alegerile partiale “se datoreaza”  Parlamentului care nu a modificat legea electorala, conform unei decizii a Curtii Constitutionale.

In urma efectuarii  unui studiu sociologic in cadrul colegiului, s-a constatat faptul ca potentialii candidati ai PNTCD, nu ar reusi sa castige mandatul de deputat, in conditiile desfasurarii  unui singur tur de scrutin.

Luand in considerare aceste aspecte, Biroul Judetean de Conducere al PNTCD Maramures,  a hotarat sa nu prezinte un candidat in cursa electorala din colegiul Baia Mare Est, neintrand astfel in jocul PDL, care prin lansarea a  tot felul de candidati de tip “iepure” urmareste sa reduca cat mai mult posibil din procentele candidatului USL.  Din respect pentru electoratul maramuresean, PNTCD nu va participa la astfel de jocuri.

PNTCD Maramures se va concentra in continuare pe actiunea de  pregatire a alegerilor  din 2012, astfel incat partidul sa reuseasca accederea in Consiliul Judetean si ulterior in Parlamentul Romaniei.

In aceste conditii, Biroul Judetean de Conducere al PNTCD Maramures, a hotarat sustinerea la alegerile din 21 august, a  candidatului USL, Florin Tataru.

In luarea acestei decizii a contat faptul ca liderii PNL Maramures au solicitat PNTCD,  sustinerea candidatului USL  dar si faptul ca orice vot dat PDL sau  “satelitilor” acestuia,  inseamna “incurajarea” regimului incompetent si corupt, Basescu-Boc. Chiar daca partidul din care face parte Florin Tataru (PSD), este adversarul  istoric al PNTCD, membrii Biroului Judetean de Conducere al PNTCD Maramures au considerat ca vremea confruntarilor dure dintre cele doua partide a trecut, apararea intereselor electoratului fiind tinta principala a oricarui partid democratic. Toate studiile sociologice efectuate in ultimul timp, arata ca romanii cred ca  tara se indreapta intr-o directie gresita,  iar guvernul Basescu-Boc trebuie sa plece. Nu in ultimul rand, in luarea deciziei de sustinere,  a contat faptul  ca Florin Tataru, este un politician educat, cu mult bun simt, capabil sa reprezinte cu cinste electoratul din colegiu.

In perioada ramasa pana la alegeri, conducerea PNTCD Maramures va avea mai multe intalniri cu Florin Tataru, in vederea identificarii initiativelor legislative, a proiectelor menite sa duca la dezvoltarea comunitatilor din colegiu, proiecte ce urmeaza sa fie  promovate dupa castigarea mandatului de deputat.  De asemenea, taranistii maramureseni vor fi alaturi de Florin Tataru in campania electorala ce va demara pe data de 6 august 2011.

Sursa informationala: Blog de national-taranist maramuresan – Ion Beuca

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Florin Citu

A look at financial markets and government policies through the eye of a skeptic

La Stegaru'

"Aveţi de apărat onoarea de a fi stegari!", Nicolae Pescaru

ADRIAN NĂSTASE

Pune întrebarea și, împreună, vom găsi răspunsul!

Sociollogica

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Carl Schmitt Studien

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

%d blogeri au apreciat asta: