Crin Antonescu a avut dreptate!

Nu i-a facut campanie in 2004, desi era candidatul DA si deci si al partidului sau. I-a fost un critic constant, chiar si in perioada in care Basescu + PNL = LOVE. Cu atat mai mult, dupa ce apele s-au despartit, iar PNL-ul lui Tariceanu a hotart sa navigheze singur, fara balastul pedelist si fara avizul marinarului de la Cotroceni.

Presedinte al PNL, a orientat politica partidului inpre o pozitionare net anti-Basescu si anti-PNL. Platforma care l-a impus ca leader al partidului cuprindea chiar “desfiintarea pe cale democratica a PDL”. Iar PDL insemna si inseamna, din toate punctele de vedere, Basescu. In alegerile prezidentiale din 2009 a reusit aproape imposibilul: intoarcerea rezultatelor dinspre raul cel mare inspre un rau mai mic – dar serviciile si diaspora au hotarat altfel.

A ramas un critic al regimului BB (Basescu-Boc), a pus bazele USL si nu a renuntat la discursul anti-prezidential chiar cu riscul de a fi acuzat ca nu are mesaje pozitive, ca este prea inflexibil, ca nu are idei, ca este un om al umorilor personale… si inca!

Azi Piata Universitatii, pietele centrale din peste 50 de orase ale tarii, analistii politici si  opinia publica ii dau dreptate. Clasa politica romanesca este bolnava, dar elementul malign care trebuie inlaturat cu prioritate este locatarul de la Cotroceni. Romania este o nava care se indreapta spre stanci, condusa de un comandant alienat de realitate, sef despotic peste un echipaj portocaliu prea timorat pentru a avea alte reactii decat aceea de supunere oarba.

Crin Antonescu a avut dreptate cand a indicat raul. Acum mai trebuie incercata solutia vindecatoare.: alegeri prezidentiale anticipate, cel tarziu in martie 2013.

Sursa informationala: Yellow Gondolin

Un răspuns to “Crin Antonescu a avut dreptate!”

  1. Crin Antonescu a avut dreptate! | Blog Search » Blog Search Says:

    […] ALIANTA DREPTEI Posts Related to Crin Antonescu a avut dreptate! Emil Boc a demisionat, Catalin Marian Predoiu a fost desemnat ca prim-ministru interimar, USL a cerut demisia lui BasescuPoza preluata de pe facebook Emil Boc a demisionat. Asteptam demisia lui Basescu Traian “Am depus mandatul deoarece nu mă agăţ de putere, pentru mine … LOGICA INCONSISTENTA A LUI CRIN ANTONESCU“Eu m-am saturat de dictatura lui Basescu si vreau democratie!” Dar tocmai EL demisioneaza din Parlament sau face greva pe bani sau nu participa la … “ESECUL LUI TRAIAN BASESCU RAMANE, VORBELE SALE SE DUC”Fostul preşedinte al Romaniei Ion Iliescu a acordat un interviu Jurnalului Naţional in care răspunde acuzaţiilor preşedintelui Traian Băsescu şi face o analiză a situaţiei … Transcrierea interventiei liderului grupului PNL din Camera Deputatilor, Calin Popescu-Tariceanu, la prima sedinta de plen din sesiunea parlamentara de primavaraSursa informationala: Yellow Gondolin “ Bună ziua, Doamnă președinte, Stimați colegi parlamentari, Nu am să reiau considerentele pe care le-a menționat domnul președinte al Partidului … Jos Basescu! Dar……să nu plece singur, ci să mai ia cu el vreo câțiva. Pe toți mahării PDL. Pe Ponta-Antonescu-Voiculescu și pe toți dinozaurii PSD-PNL-PC. Pe Geoană … 0 views No Comments » Tags: ANTONESCU, avut, Crin, dreptate… […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Florin Citu

A look at financial markets and government policies through the eye of a skeptic

La Stegaru'

"Aveţi de apărat onoarea de a fi stegari!", Nicolae Pescaru

ADRIAN NĂSTASE

Pune întrebarea și, împreună, vom găsi răspunsul!

Sociollogica

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Carl Schmitt Studien

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

%d blogeri au apreciat: