O zi din campania electorala a lui Nicolas Sarkozy

O zi din campania electorala a lui Nicolas Sarkozy. Candidatul UMP, candidatul dreptei franceze. Un prezidentiabil care lupta pentru fiecare vot, comunica pro-activ si in permanenta cu electoratul. Omniprezent, alaturi de oameni, impreuna cu ei. In finalul clipului se observa organizarea perfecta al unui miting electoral. Uniunea pentru o Majoritate Populara, UMP, un partid si totodata o coalitie de partide de centru si centru-dreapta. Un clip care ne arata cum trebuie organizata si disputata o campanie electorala.

La septième circonscription des Français de l’étranger (Allemagne, Europe centrale, Balkans) compte 142.427 inscrits au 1er janvier 2012 selon le Décret du 17 février 2012 authentifiant la population des Français établis hors de France. In iunie francezii isi aleg parlamentarii Diasporei. Romania face parte din Colegiul nr / (Germania, Europa Centrala, Romania). Dreapta franceza este reprezentanta de Uniunea pentru o Majoritate Populara.

Sursa informationala: LaFranceForte.fr

Sursa Youtube: NicolasSarkozy

Un răspuns to “O zi din campania electorala a lui Nicolas Sarkozy”

  1. O zi din campania electorala a lui Nicolas Sarkozy | Blog Search » Blog Search Says:

    […] ALIANTA DREPTEI Posts Related to O zi din campania electorala a lui Nicolas Sarkozy Nicolas Sarkozy, discurs electoral Montpellier, 28.02.2012Sursa informationala: LaFranceForte.fr Sursa Youtube: NicolasSarkozy   ALIANTA DREPTEI Conferinta PNL Sector 2: Situatia la zi a situatiei economice si politiceLa 14 februarie 2012, primul ministru Călin Popescu Tăriceanu a făcut pentru membrii PNL Sector 2 o radiografie la zi a situaţiei economice şi politice … Miscarea Populara o alianta politica pentru salvarea lui Basescu Traian – Cum vor sa se salveze fantomeleMiscarea Populara o alianta politica pentru salvarea lui Basescu Traian Daca USL va reusi sa castige 50+1% din voturi la alegerile parlamentare din luna octombrie … Autostrada Comarnic-Braşov, vehicul electoralDacă ar fi să facem o cronică a autostrăzii Comarnic-Braşov, ea se încheie imediat după proiectul lui Miron Mitrea din 2004, pentru că următorului ministru, … Memoria istoriei: Semnele electorale ale partidelor politice in perioada interbelica (1919-1937)Autor: Sorin Radu Sursa informationala: SEMNELE ELECTORALE ALE PARTIDELOR POLITICE ÎN PERIOADA INTERBELICĂ (1919-1937) …“În consecinţă, imediat după 1918, partidele politice, dar şi candidaţii independenţi, … 0 views No Comments » Tags: campania, electorala, Nicolas, Sarkozy […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Florin Citu

A look at financial markets and government policies through the eye of a skeptic

La Stegaru'

"Aveţi de apărat onoarea de a fi stegari!", Nicolae Pescaru

ADRIAN NĂSTASE

Pune întrebarea și, împreună, vom găsi răspunsul!

Sociollogica

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Carl Schmitt Studien

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

%d blogeri au apreciat: