Jurnal de campanie (8) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 02.04.2012

Saptamina trecuta a fost o saptamina incarcata de evenimente. Miercuri am participat la sedinta de alegeri a filialei din Köln, in care ne-am desemnat candidatii pe colegii si candidatul principal. Cei 90 de participanti au votat in bloc cei sapte candidati, iar colega noastra Yvonne Gebauer ne va reprezenta drept candidat principal. A doua zi, joi am fost la biroul electoral local si mi-am ridicat adeverinta de eligibilitate. Ceea ce am remarcat este organizarea perfecta. Biroul electoral local este functionabil, lista de alegatori este uptodate, centrul de calcul merge non-stop si fara probleme. Am intrebat angajatii daca sunt satisfacuti de conditiile de munca. Cu toate ca timp de doua saptamini se afla in greva, toti mi-au raspuns ca sunt satisfacuti de conditiile de munca. Le-am urat un servici usor si m-am ocupat de agenda de campanie.

La Düsseldorf, pregatiriile de campanie sunt in toi. Lindner strabate landul si este cotat cu cele mai ridicate note de incredere pe care le-a avut un lider liberal, iar secretarul-general Stamp se ocupa de agenda curenta. In filiale, lumea este motivata, dornica de munca si tanjeste dupa victorie. Lindner este peste tot. Lindner este superstarul liberal.

Duminica a avut loc sedinta de alegeri al listei pe land. In mod special s-au votat cei 25 de candidati. Lindner a fost votat cu 384 din 385 de voturi valabil exprimate. Inca un indiciu clar de faptul ca liberalismul german s-a nascut si s-a renascut din cenusa in landul Renania de Nordwestfalia.

La reuniunea de la Duisburg mi-am amintit de Jürgen W. Möllemann, cel care a condus acesta filiala timp de 20 de ani. Daca imi amintesc bine, Lindner a fost propulsat la varsta de 15 ani de catre Möllemann in partid, si tot Möllemann l-a sustinut sa intre la varsta de 21 de ani in parlamentul regional.

Lindner, este inconstestabil liderul de facto al Partidului Liberal din Germania. Conteaza foarte putin ca presedentia partidului este detinuta de o alta persoana, in politica conteaza rezultatele pozitive.

Campania electorala poate sa inceapa, filiala din Renania de Nordwesftalia este asemanatoare unei armate de spartani, determinate pana in varful parului si dornici de victorie. Inca o data se arata de fapt cine este liberal adevarat, inca o data spartanii liberali provin din Renania de Nordwestfalia. Inca o data flacara libertatii s-a aprins in Renania de Nordwestfalia.  In sondaje stam bine, in unele am depasit pragul de 5%, in altele suntem cotati la4,5%, deci pe aproape.

Campania electorala incepe pe 14 aprilie.Pana atunci se lucreaza la echipele de campanie. In 14 aprilie, la orele 00.00 se va declansa cea mai dura si agresiva campanie electorala a tuturor timpurilor. Se va afisa si panota fiecare centimetru disponibil. Ziua se vor raspindi flyere in piete si se va sta de vorba cu electoratul, noaptea se vor umple cutiile de scrisori. O sa fim in permanenta in miscare, fara ragaz, neobositi si fara pauza. In fiecare ora vor fi lansate radiospoturi. Pe net campania electorala va merge la foc automat. Fricosii sa stea acasa, in aceasta campanie numai cei adevarati vor intra in lupta. Vom lupta ca spartanii impotriva tuturor, impotriva crestindemocratiilor, impotriva socialdemocratiilor, impotriva ecologistilor, impotriva comunistilor si desigur impotriva piratiilor. Si sunt sigur ca vom castiga! Vae victis!

Sursa: Junge Liberale Bonn

Sondaj Facebook/Umfrage Facebook:

Wen würden Sie wählen, wenn am kommenden Sonntag Landtagswahl wäre

Rezultate partiale, 12.04.2012, 08.45
Votanti: 4.883 VVE
Nu votez: 240 VVE 4,92%
Voturi valabile: 4.643

Uniunea Crestindemocrata CDU 1.127 VVE 24,26%
Partidul Liberal FDP 494 VVE 10,64%
Partidul Socialdemocrat SPD 1.436 VVE 30,93%
Miscarea Ecologista GRÜ 372 VVE 8,00%
Noua Stanga Linke 504 VVE 10,86%
Partidul Piratilor PIRATEN 671 VVE 14,44%
ProNRW Pro 39 VVE 0,84%

Un răspuns to “Jurnal de campanie (8) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 02.04.2012”

  1. Jurnal de campanie (8) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 02.04.2012 | Blog Search » Blog Search Says:

    […] ALIANTA DREPTEI Posts Related to Jurnal de campanie (8) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 02.04.2012 Jurnal de campanie (5) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 23.03.2012Foto: Christian Lindner Astazi am participat la o reuniune de campanie organizata de catre Joachim Kamp, secretarul general al Partidului Liberal din Germania – Filiala … Jurnal de campanie (5) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 21.03.2012Sursa/Quelle: BR-Rundschau Astazi am participat la o reuniune de campanie organizata de catre Joachim Kamp, secretarul general al Partidului Liberal din Germania – Filiala Renania … Jurnal de campanie (6) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 24.03.2012Foto: Christian Lindner Astazi, 24 martie 2012 voi participa la congresul de alegeri al districtului Köln (regiunea metropolitana) Köln. Districtul Köln este cea mai influenta … Jurnal de campanie (6) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 26.03.2012Foto: Christian Lindner Astazi, 24 martie 2012 voi participa la congresul de alegeri al districtului Köln (regiunea metropolitana) Köln. Districtul Köln este cea mai influenta … Jurnal de campanie (4) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 20.03.2012Sursa: julis-bayer.de Dragi prieteni, duminica 13 mai 2012 se vor desfasura alegeri regionale in landul Renania de Nordwestfalia. In cel mai important land din Germania, … 0 views No Comments » Tags: 02.04.2012, alegeri, anticipate, campanie, Jurnal, landul, Nordwestfalia, Renania, UPDATE […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Florin Citu

A look at financial markets and government policies through the eye of a skeptic

La Stegaru'

"Aveţi de apărat onoarea de a fi stegari!", Nicolae Pescaru

ADRIAN NĂSTASE

Pune întrebarea și, împreună, vom găsi răspunsul!

Sociollogica

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Carl Schmitt Studien

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

%d blogeri au apreciat: