Jurnal de campanie (25) – Alegeri anticipate in Renania de Nordwestfalia

De sase saptamini ma aflu in alegeri. Am participat la peste 5 adunari locale si regionale. La 04.04. mi-am inscris candidatura pe lista Partidului Liber Democrat. Aceasta candidatura reprezinta o sansa istorica pentru comunitatea romana din Renania de Nordwestfalia. Am participat la peste 55 eventuri electorale, am difuzat peste 80.000 de flyere personalizate. La infotainerul din Köln-Neumarkt am absolvit peste 128 de ore de informare si convingere electorala. In aceasta campanie am avut privilegiul sa cunosc personal un membru fondator al partidului. Totodata l-am cunoscut pe cel mai tanar membru al Partidului Liber Democrat, un elev de 14 ani care s-a inscris in aceste partid sa apere valoriile democratice. Aceste alegeri sunt cruciale pentru viitorul Germaniei. Renania de Nordwestfalia nu trebuie sa aiba soarta Greciei. Renania de Nordwestfalia nu trebuie sa intre in incapacitate de plata. Inima industriala a Germania trebuie restructura si relansata economic. Nu lasati Renania de Nordwestfalia sa fie guvernata de stanga risipitoare si iresponsabila. Renania de Nordwestfalia trebuie guvernata de dreapta liberala si responsabila. Alege Partidul Liber Democrat, partidul care a promovat libertatea si democratia in tariile psotcomuniste.

Partidul Liber Democrat a ajutat in mod activ consolidarea Partidului National Liberal, in perioada in care Romania era condusa de partidul-stat FSN.

100 de ore ne mai desparte de cele mai importante alegeri din Germania. 100 de ore ne desparte de victoria liberala in Renania de Nordwestfalia.

Fac apel la fiecare simpatizant liberal, crestindemocrat si conservator sa participe duminica 13 mai la vot si sa aleaga lista Partidului Liber Democrat. La 13 mai putem scrie istorie schimband in bine soarta si destinul politic al Partidului Liber Democrat. La 13 mai comunitatea romana din Renania de Nordwestfalia poate dovedi ca prin votul acordat Partidului Liberal va schimba in mod pozitiv viitorul politic al landului Renania de Nordwestfalia. Alege Partidului Liber Democrat, unicul partid autentic liberal, care promoveaza libertatea individuala, demnitatea si egalitatea de sanse. Libertate si responsabilitate! Am 13 Mai FDP wählen. Zweitstimme ist Lindner-Stimme!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Florin Citu

A look at financial markets and government policies through the eye of a skeptic

La Stegaru'

"Aveţi de apărat onoarea de a fi stegari!", Nicolae Pescaru

ADRIAN NĂSTASE

Pune întrebarea și, împreună, vom găsi răspunsul!

Sociollogica

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Carl Schmitt Studien

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

%d blogeri au apreciat: