Ciuhandu: „PNŢCD trebuie reconstruit, dar fără compromisuri care ducă la pierderea puţinelor lucruri pe care le avem de oferit: principiile, istoria, tradiţiile şi revenirea la Monarhie Constituţională ca perspectivă de viitor pentru România”

Gheorghe Ciudandu (PNTCD Timisoara): „… PNŢCD trebuie reconstruit, dar fără compromisuri care ducă la pierderea puţinelor lucruri pe care le avem de oferit: principiile, istoria, tradiţiile şi revenirea la Monarhie Constituţională ca perspectivă de viitor pentru România.”

Intreg interviul in cititi in VESTUL.

 

2 răspunsuri to “Ciuhandu: „PNŢCD trebuie reconstruit, dar fără compromisuri care ducă la pierderea puţinelor lucruri pe care le avem de oferit: principiile, istoria, tradiţiile şi revenirea la Monarhie Constituţională ca perspectivă de viitor pentru România””

  1. BACALE GHEORGHE Says:

    Cu cine va fi”reconstruit PNTCD-ul”? Cu oamenii care l-au distrus? Acest partid a fost infectat si distrus de prostie,nu cunosc vreun leac pentru vindecarea prostiei din acest partid.

  2. Ciuhandu: “PNŢCD trebuie reconstruit, dar fără compromisuri care ducă la pierderea puţinelor lucruri pe care le avem de oferit: principiile, istoria, tradiţiile şi revenirea la Monarhie Constituţională ca perspectivă de viitor pentru România Says:

    […] ALIANTA DREPTEI Posts Related to Ciuhandu: “PNŢCD trebuie reconstruit, dar fără compromisuri care ducă la pierderea puţinelor lucruri pe care le avem de oferit: principiile, istoria, tradiţiile şi revenirea la Monarhie Constituţională ca perspectivă de viitor pentru România”PNTCD tot mai aproape de USLPNTCD tot mai aproape de USL. Astfel o alianta stanga-centru-dreapta ar izola si spulberiza PDL. USL ar avea toate componentele politice majore: liberalism, crestindemocratie, socialdemocratie …Istoria comunismului din Romania: In fine, un muzeu onlineCeea ce numesc arheologia terorii implica un permanent recurs la memorie, in care amintirea noptii totalitare se intersecteaza cu istoria asa cum o scriu cei …Revenirea la normalitate, revenirea la democrațieWinston Churchill spunea că ,,democrația este un sistem politic prost, însă cel mai bun dintre cele pe care omenirea le-a inventat până acum”. Schimbările din …Avem un guvern de dreapta?Comentariile ministrului Drăgoi și reacțiile  apărute, pe marginea proiectului de lege avansat de Guvern, conform căruia despăgubirile date de ANRP, (Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor) …Promovarea Pay-Per-Click – Google Adwords – Lucruri pe care trebuie sa le stitiArticolul explica, pe scurt, cum ar trebui sa gestionati cu succes o campanie Adwords si ce lucruri trebuie sa stiti inainte sa porniti la drum. … 0 views No Comments » Tags: avem, care, Ciuhandu, compromisuri, Constitutionala, ducă, fara, istoria, Lucruri, Monarhie, oferit, Pentru, perspectiva, pierderea, PNTCD, principiile, puţinelor, reconstruit, revenirea, Romania, tradiţiile, trebuie, viitor […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Florin Citu

A look at financial markets and government policies through the eye of a skeptic

La Stegaru'

"Aveţi de apărat onoarea de a fi stegari!", Nicolae Pescaru

ADRIAN NĂSTASE

Pune întrebarea și, împreună, vom găsi răspunsul!

Sociollogica

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Carl Schmitt Studien

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

%d blogeri au apreciat: