Jurnal de campanie 2013 – 2014 (1)

Libertate si Responsabilitate

Incepand cu duminica, 27 ianuarie, orele 10.00, blogul AliantaDreptei intra in campania electorala drept portavoce de sustinere electorala al Partidului Liberal din Germania – Filiala Renania de Nordwestfalia.

Ordine, disciplina, determinare si vointa de victorie sunt coordonatele de activitate. Am terminat cu relaxarea si fredonarea cantecelor de leagan, incepand cu duminica, 27. ianuarie, orele 10.00 intram in cea mai dura campanie electorala a tuturor timpurilor.

Fiecare vot valabil exprimat conteaza. Aceste alegeri sunt existentiale pentru Partidul Liberal din Germania – Filiala Renania de Nordwestfalia. Nu exista locul patru, nu exista locul trei, nu exista locul doi, nu exista locul unu, exista un singur target: VICTORIE!

Alege liberal, alege Partidul Liberal din Germania! Libertate, dreptate, solidaritate!

 

Reclame

4 răspunsuri to “Jurnal de campanie 2013 – 2014 (1)”

 1. alex Says:

  O prostie, FDP nu mai intra in Bundestag anul acesta, LibDems din UK au scoruri catastrofale, mai bine treceti la PPE, adevarata dreapta. ALDE e prea mic pentru niste ambitii atat de mari.

  • savulescugabriel Says:

   Partenerul PNL este Partidul Liberal din Germania FDP. In alegerile din 2009 FDP a obtinut 14,6%. Suntem convinsi ca in septembrie 2013 Partidul Liberal din Germania condus de carismaticul candidat-principal Rainer Brüderle va confirma la urne si va continua alianta crestin-liberala de centru-dreapta Merkel-Brüderle.

  • savulescugabriel Says:

   FDP a confirmat la unre si a sfidat sondajele mincionoase. In alegerile din Saxonia Inferioara sondajele mincinoase ne cotau la 3%, iar la urne am obtinut un scor record de 9,9%, Uniunea Crestindemocrata nu poata guverna decat cu noi. Stanga social-ecologista guverneaza in 11 din 15 landuri si nu au nevoie de noi. Decizia la 22 septembrie este simpla: dreapta crestinliberala vs. stanga socialecologista. Sistemul electoral german favorizeaza coalitii parlamentare, astfel fiecare alegator are doua voturi, primul vot il acorda candidatului crestindemocrat si al doilea vot il acorda Partidului Liberal din Germania FDP. PNL si FDP poseda la geneza lor ca partide, acelasi trunchi doctrinar: liberal-conservatorismul. LibDem sunt de stanga, CDU promoveaza un capitalism de stat ultrastangist. FDP este singurul partid de centru-dreapta care se lupta cu patru partide de stanga: crestinsocialisti, socialdemocrati, ecologisti, Noua Stanga.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Florin Citu

A look at financial markets and government policies through the eye of a skeptic

La Stegaru'

"Aveţi de apărat onoarea de a fi stegari!", Nicolae Pescaru

ADRIAN NĂSTASE

Pune întrebarea și, împreună, vom găsi răspunsul!

Sociollogica

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Carl Schmitt Studien

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

%d blogeri au apreciat asta: