Jurnal de campanie (17) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 25.04.2012

O noua zi de campanie. Astazi impartim pliante pentru doua manifestari electorale organizate si sustinute de femeile liberale. Campania electorala se desfasoara in termeni normali. Seara ne sunt furate afisele si panourile electorale. Dimineata ne le punem la loc. ;-)) Acest joc continua de circa o saptamina.

Lumini si umbra in tabara concurentilor electorali. Ecologistii, Partidul Piratilor si Noua Stanga sunt deosebit de activi. Socialdemocratii sunt prezenti mai mult in fata caminelor de batrini. Uniunea Crestindemocrata este de negasit. Campania electorala crestindemocrata este sublima, dar lipseste cu desarvirsire. Foarte putine afise electorale, comunicare electorala zero.

La infotainer foarte multi membri crestindemocrati ne marturisesc ca de aceasta data vor vota cu Partidul Liber Democrat. Un semn bun.

In sondaje ne-am ridicat de la 2% (13.03.2012) la 5% (25.04.2012). Saptamina viitoare va fi un o saptamina de foc. Luni, ultima zi din aprilie este marcata de noaptea vrajitoarelor. La Berlin anarhistii de stanga vor incendia masini si vor provoca lupte de strada. Marti, de 1 mai sindicatele si partidele de stanga vor chema la lupta de clasa si vor scanda lozinic anticapitaliste. Miercuri, joi, vineri si sambata se va declansa campania door-to-door. Targetul electoral este difuzarea celor 80.000 de flyere personalizate.

Sunt convins ca la 13 mai vom confirma. In culisele de la Berlin se tot discuta despre dizolvarea guvernului Merkel si organizarea alegerilor anticipate in septembrie. Din punctul meu de vedere alegerile pot veni oricand.


Libertate si responsabilitate. Freiheit und Verantwortung. Am 13 Mai FDP wählen. Zweitstimme ist Christian Lindner-Stimme.

Un răspuns to “Jurnal de campanie (17) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 25.04.2012”

  1. Jurnal de campanie (17) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 25.03.2012 | Blog Search » Blog Search Says:

    […] ALIANTA DREPTEI Posts Related to Jurnal de campanie (17) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 25.03.2012 Jurnal de campanie (6) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 24.03.2012Foto: Christian Lindner Astazi, 24 martie 2012 voi participa la congresul de alegeri al districtului Köln (regiunea metropolitana) Köln. Districtul Köln este cea mai influenta … Jurnal de campanie (6) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 26.03.2012Foto: Christian Lindner Astazi, 24 martie 2012 voi participa la congresul de alegeri al districtului Köln (regiunea metropolitana) Köln. Districtul Köln este cea mai influenta … Jurnal de campanie (5) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 23.03.2012Foto: Christian Lindner Astazi am participat la o reuniune de campanie organizata de catre Joachim Kamp, secretarul general al Partidului Liberal din Germania – Filiala … Jurnal de campanie (4) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 20.03.2012Sursa: julis-bayer.de Dragi prieteni, duminica 13 mai 2012 se vor desfasura alegeri regionale in landul Renania de Nordwestfalia. In cel mai important land din Germania, … Jurnal de campanie (1) – Alegeri anticipate in landul Renania de Nordwestfalia – update 14.03.2012Alegerile anticipate ar urma sa aiba loc duminica 13 mai. Campania electorala va incepe sambata 14 aprilie si va dura pana sambata 12 mai. La … 0 views No Comments » Tags: 25.03.2012, alegeri, anticipate, campanie, Jurnal, landul, Nordwestfalia, Renania, UPDATE […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Florin Citu

A look at financial markets and government policies through the eye of a skeptic

La Stegaru'

"Aveţi de apărat onoarea de a fi stegari!", Nicolae Pescaru

ADRIAN NĂSTASE

Pune întrebarea și, împreună, vom găsi răspunsul!

Sociollogica

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Carl Schmitt Studien

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

%d blogeri au apreciat: