Media Coverage: 2 aprilie 2010 No Basescu Day

Invitatie la Plimbare – 2 aprilie 2010 – No Basescu Day Plimbarea Violet Ce este No Basescu Day? Raspunsul aici: http://nobasescuday.blogspot.com/ 2 aprilie este ziua in care vom spune NU populismului si demagogiei! Ziua in care ii vom spune NU lui BASESCU! 2 aprilie este ziua FARA BASESCU…

Sursa: ardeiulzilei.com |

Azi are loc No Basescu Day . Vreti sa stiti mai multe despre cum s-a pornit, gasiti aici: http://nobasescuday .blogspot. com/2010/ 01/de-ce- ii-spunem- nu-lui-traian- basescu.html Pe scurt: Italienii i-au spus NU lui Berlusconi pe 5 decembrie 2009, francezii ii spun NU lui Sarkozy pe 27 martie 2010

Sursa: andreeaiancu.blogspot.com

Oana Stoica Mujea va lansa la Buzau, in ziua de 2 aprilie, decretata ad-hoc de lumea virtuala, drept NoBasescu Day , ultimul sau volum „Parfumul vaduvei negre. „; Pe blogul sau declara ca se va imbraca in violet. „Ma gandeam sa-mi iau un ciorap negru si unul mov.

Sursa: bookiseala.ro

Dictatura luminata violet

Vineri, 2 aprilie 2010, ora 17.00, haideti in fata statuii lui Matei Corvin din Cluj, imbracati cu ceva violet! Spuneti NU populismului si demagogiei! Spuneti NU BASESCU! Detalii AICI. Nu conteaza citi vom fi acolo, conteaza ca vom fi!

Sursa: ghilotina.wordpress.com

A trecut si 1 aprilie. Azi e 2.

A trecut, asadar, si 1 aprilie si sper ca nu s-a suparat nimeni prea tare pentru pacaleala cu postarea despre Tapul de diamant de Ilf si Petrov, o carte care n-a fost scrisa niciodata. Azi e 2 aprilie, zi in care se desfasoara actiunea cunoscuta drept No Basescu Day. La urma urmei, daca pentru putina vreme ne-am permis luxul de a ne imagina o carte care nu s-a scris (si, poate, si pe acela de a dori s-o citim), nu vad de ce nu ne-am imagina azi o zi fara Traian Basescu la Cotroceni.

Sursa: ce-am-mai-citit.blogspot.com

AZI 2 APRILIE ESTE -NO BASESCU DAY!

Presedintele CN al PSD,Adrian Nastase,scrie pe blogul sau ca va sustine miscarea „NO BASESCU DAY”;,opinand ca doar actiunile pe internet nu sunt suficiente,propunand proteste publice si iesiri in strada,cu mentiunea ca evenimentul sa nu fie confiscat de partide.

Sursa: octavpelin.wordpress.com

No Basescu Day <!–
dmihalache.wordpress.com –>

Astazi la Realitatea TV de la ora 11 mi-am luat o cravata violet, tocmai pentru a marca solidaritatea cu miscarea declansata pe bloguri de a celebra azi, in ziua de 2 aprilie, No Basescu Day. Mi-as dori ca aceasta miscare sa aiba cel putin tot atata succes ca si No Sarkozy Day in Franta si No Berlusconi Day in Italia. E, dupa parerea mea, un semnal puternic de refuz al populismului si demagogiei excesive, pe care Basescu le-a brevetat in politica romaneasca.

Sursa: dmihalache.wordpress.com

2 APRILIE – NO BASESCU DAY!

Azi are loc No Basescu Day . Vreti sa stiti mai multe despre cum s-a pornit, gasiti aici: http://nobasescuday .blogspot. com/2010/ 01/de-ce- ii-spunem- nu-lui-traian- basescu.html Pe scurt: Italienii i-au spus NU lui Berlusconi pe 5 decembrie 2009, francezii ii spun NU lui Sarkozy pe 27 martie 2010. Trebuie sa invatam sa spunem si noi, romanii, NU, populismului si demagogiei. In violet. Pe 2 aprilie 2010, oriunde va aflati, purtati ceva violet.

Sursa: andreeaiancu.blogspot.com

Brailanews se alatura miscarii No Basescu Day

Ii spun NU lui Traian Basescu pentru ca : – tolereaza coruptia – face promovari in functii publice nu pe criterii de competenta, ci de nepotism sau supunere oarba – doreste slabirea si subordonarea institutiei fundamentale a unei democratii – Parlamentul – sustine ca vrea sa reformeze statul, dar isi conduce partidul ca un monarh absolut – nu are solutii pentru iesirea din criza economica…

Sursa: brailanews.blogspot.com

Ziua fara basescu

Ziua fara basescu este, asa cum o vad eu, o forma de protest fata de un mod iresponsabil, grobian, populist si gretos de a face politica. Sigur ca pe cel vizat il va durea fix in cur(desi daca s-a pricopsit cu niste hemoroizi hotarati, e chiar o pedeapsa!) de forma noastra de protest. Important este ca protestam. Si nu pentru a ne linisti constiintele, ci pentru a-i constientiza si pe altii ce pericol pentru democratie reprezinta traian basescu.

Sursa: constantingheorghe.blogspot.com

A sosit ziua No Basescu Day – De ce spunem NU lui Traian Basescu?

A sosit ziua No Basescu Day // Starea NATIUNII in ziua No Basescu Day Un film incendiar care ne prezinta motivele acestui protest initiat de catre Miscarea Violet Link Embed: YouTube A sosit ziua // // De ce spunem NU lui Traian Basescu? A sosit si in Romania, dupa modelul italian si francez, ziua in care spunem NU lui Traian Basescu. Miscarea VIOLET a initiat acest protest printr-o retea de bloguri si de site-uri de socializare.

Sursa: blog.imperiaonline.me

no basescu day – no way!

ramasii nostri acasa transmit de la fatza (desfigurata a) locului: Le multumesc tuturor personalitatilor publice care ne sustin: doamna Zoe Petre – istoric, publicist si om politic roman, scriitoarea Lucia Verona, Irina Iordachescu (nefasta lu’ claudiu iordache, intretzinutu’ lu’ iliescu de la „institutu’ rebolutziei”) – solista a Operei Romane din Bucuresti, Niels Schnecker – analist financiar. In mod special ii multumesc lui Victor Ciutacu – jurnalist Antena 2 si Jurnalul National.

Sursa: nikuelektriku.blogspot.com

Lasă un comentariu

Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Florin Citu

A look at financial markets and government policies through the eye of a skeptic

La Stegaru'

"Aveţi de apărat onoarea de a fi stegari!", Nicolae Pescaru

ADRIAN NĂSTASE

Pune întrebarea și, împreună, vom găsi răspunsul!

Sociollogica

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Carl Schmitt Studien

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu